KÜLFÖLD

„Olyan, mint a pokol„ – horrornyaralásáról mesélt a karanténhotelbe kényszerült család

A csalódott édesanya teljesen kikelt magából, amikor az utazási cég tönkretette a családi nyaralást azzal, hogy koronavírus-szállodába költöztették őket, mert férjének, Paul Heffeynek pozitív lett a tesztje. 
  • Szerző: Ripost

Az angliai Huytonban él Amanda Leavesley és családja, akik nyaralásuk során karanténba kerültek egy hotelben, ugyanis a férje pozitív koronavírus tesztet produkált.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A család szeptember 30-án, szerdán érkezett Görögországba, és most a vakáció helyett a következő 10 napot egy lakásban kell tölteniük kétéves kislányukkal, Calliával - ellenkező esetben pénzbüntetéssel vagy börtönnel kell szembenézniük.

Amanda nem azt sérelmezi, hogy karanténban kell lenniük, hanem azt, hogy az ellátás pocsék. Elmondása szerint olyan, mintha a „pokolban lennének„ a karanténban lévő lakásukban, és azt állítja, hogy az első este csak csak egy üveg vizet kaptak vacsorára. Másnap a felszolgált krumpli és csirke hideg volt.

„Helyszíni ellenőrzéseket végeztek a Covid miatt, ami rendben volt. Két nappal később a szálloda felvette a kapcsolatot velünk, és azt mondták, hogy menjünk egyenesen a szobánkba, mert partnerem, Paul Heffey eredménye pozitív lett. Jött egy orvos, megnézett minket, és megállapította, hogy mindannyian jól vagyunk, nincsenek látható tüneteink. Ennek ellenére akkor azt mondták, hogy karanténba kell mennünk egy különleges szállodába, ami kifejezetten azoknak a turistáknak hoztak létre, akik pozitív tesztet produkáltak. Taxival egyből mentünk is a város távoli részébe, itt kezdődött a borzalom” – elevenítette fel a történteket a Daily Starnak az édesanya. Mint mondja, a legrosszabb, hogy férje egy másik szobában kell, hogy tartózkodjon, maximum az erkélyről tud nekik integetni. „Nem mehetünk ki és nem vásárolhatunk dolgokat, mert nem hagyhatjuk el az épületet. Közel szállnak le a repülőgépek, a hangjuktól meg lehet őrülni. Azt megértem, hogy karanténban kell lennünk, de ezek a feltételek borzalmasak.„

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?