KÜLFÖLD

Öngyilkos lett az apa 7 éves fia halála után: nem bírta elviselni a fájdalmat

Az orvosok nem vették észre, hogy a fiúnak agydaganata van és már menthetetlen volt.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédia rázta meg a burslemi Bartlett családot. Hétéves fiuk, Corey egyik nap váratlanul összeesett a fürdőszobában. A kórházba vezető úton meghalt. Az orvosok először koronavírusra gyanakodtak, mivel a fiúnak magas láza volt halála előtt. De mint kiderült, a kisfiúnak agydaganata volt, amelyet nem diagnosztizáltak.

Három nappal később az édesanyát, Abbyt azzal hívta fel a rendőrség, hogy holtan találták a férjét. A 46 éves férfi öngyilkos lett.

Az anya összetörten mesélte, hogy semmi előzménye nem volt a tragédiának. Corey egészséges volt, nem fájt a feje sem, bár az utóbbi időben a viselkedése elég kiszámíthatatlan lett. Egyik pillanatban még pörgött, azután pedig már magába roskadt. Látták, hogy van valami baja, de az orvosok csak megrándították a vállukat és ezzel elintézték a kérdést.

Az apa egy e-mailt írt feleségének halála előtt. Ebben azt írta, nem bírja feldolgozni fia elvesztését és Corey-val szeretne lenni.

Az anya megpróbál erős maradni, ugyanis van még egy 11 éves fiuk, aki teljesen összetört imádott testvére és édesapja elvesztése miatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?