KÜLFÖLD

Orvosi rendelőben támadt rá a betegekre egy afrikai migráns

Az alsó-szászországi Twistben egy 23 éves afrikai migráns ámokfutása tartotta rettegésben a helyieket. Előbb egy lakóházban, majd egy orvosi rendelőben támadt emberekre. A kiérkező rendőröket is meg akarta szúrni, de egy lövéssel még időben sikerült megállítani…
  • Szerző: RIPOST

Egy 23 éves guineai menedékkérő egy társasházban, majd egy közeli orvosi rendelőben támadt rá az ott várakozó betegekre. A rendőrség több kocsival érkezett a helyszínre, ám az ámokfutó még őket is megpróbálta megszúrni.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Az egyik egyenruhás önvédelemből lábon lőtte az elkövetőt, akit azonban olyan szerencsétlenül talált el a golyó, hogy még a helyszínen újra kellett éleszteni.

A támadó azonban a kórházba szállítást követően életét vesztette. Az osnabrücki ügyészség közlése szerint a lövést leadó rendőr ellen gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indítottak eljárást. A guineai migránst erőszakos bűncselekmény miatt korábban már elítélték. A hatóságok arról nem tettek említést, hogy a bevándorló pontosan hány embert támadott meg, és azoknak milyen sérüléseik keletkeztek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?