KÜLFÖLD

Ráborult a forró víz a 3 éves kisfiúra, pokoli kínok között vesztette életét

A nevelő apja riasztotta a mentősöket a súlyosan megsérült kisgyermekhez. Sajnos az orvosok nem tudták megmenteni az életét.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan tragédia történt egy mindössze 3 éves kisfiúval a japán Settsu városában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A család barátai és ismerőseik már többször tettek bejelentést a gyermekvédelmi erőknek arról, hogy mennyire kegyetlenül bánnak a kisfiúval. Ám a szociális munkások nem cselekedtek időben…

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A 23 éves Takumi Matsubara munkanélküliként folyamatosan otthon volt barátnője házában a kisfiával, Orito Niimurával. Unalmában pedig rendszeresen kínozta a kisgyermeket, egészen addig, amíg tragédiával nem végződött az egyik alkalommal.

A férfi riasztotta a mentőszolgálat munkatársaitól, mert elmondása szerint baleset történt a fürdetés közben, és kis Orito csúnyán megsebesült.

Az elsősegélynyújtók a gyermeket eszméletlen állapotban meztelenül találták meg, egész testén égési sérülésekkel. Azonnal kórházba szállították, ahol az orvosok minden tudásukkal azon voltak, hogy megmentsék az életét, de sajnos nem jártak sikerrel.

Az orvosok teljes meggyőződéssel hívták fel a rendőrök figyelmét arra, hogy a kisfiú teste nem éghetett volna meg ilyen brutális módon, ha valaki nem tartja a forró víz alá – írja a Crime Online.

„Nem szándékosan borítottam rá a forró vizet. Csak játszottam vele, fokozatosan emeltek a víz hőmérsékletét, hogy lássam, hogyan reagál” – mondta a rendőröknek Matsubara.

A férfi azt mondta, hogy ezután otthagyta a gyereket a zuhany alatt, és kisétált a szabadba, hogy rágyújtson egy cigarettára. Azt is hozzátette, hogy amikor visszatért, Orito már nem reagált.

Korábban már többször is könyörögtek a család barátai a szociális szolgálatoknak, hogy vegyék el a fiút, arra hivatkozva, hogy esetleg meghalhat, ha Matsubarával marad. Az óvoda, ahová a gyermek járt, megerősítette, hogy gyakran zúzódásokkal a testén érkezett hozzájuk.

A rendőrség nyomozást indított a kegyetlen férfi ellen, aki jelenleg előzetes letartóztatásban várja, hogy ítéletet mondjanak felette.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?