KÜLFÖLD

Rabszolgaként tartotta fogva a 19 éves szűz lányt a kegyetlen apa-fia páros

Elkezdődött a pere annak az apa-fia párosnak, akik Szíriából csempésztek be Németországba egy 19 éves lányt. Az áldozatot bántalmazták, kínozták és meg is erőszakolták. A 22 éves elkövetőnek pedig fiút szült.
  • Szerző: WM

A bajorországii Weiden bíróságán tárgyalják az elmúlt idők egyik leghihetetlenebb történetét. A vádirat szerint a Németországban menekültként élő 48 éves Ahmed E. az ismerősein keresztül „szerzett” Szíriában egy szűz lányt az akkor 20 éves fiának. A cél az volt, hogy fiú utódot szüljön az érintetlen lány. Az apa embercsempészek segítségével Németországba juttatta az akkor 17 éves fiatalkorút.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A fiatal áldozat 2018 májusában érkezett meg Németországba, és már az első estén az iszlám jog szerint házasságot kötött. Ezzel pedig Katbeh A. a földi pokolban találta magát. A fiatal vádlott telefonján találtak olyan felvételeket, amelyeken az látszik, hogy a lányt az ágyon kikötözték, egy szíjjal megostorozták, majd vállfával ütlegelték. Az ügyészség szerint mindezt azért, mert a lány nem „működött” olyan jól, mint ahogy azt elvárták volna tőle. Viszonylag hamar teherbe esett a rabszolgaként tartott áldozat, akit még ezt követően is fojtogattak, megerőszakoltak és bántalmaztak fogvatartói.

Katbeh tavaly februárban adott életet egy kisfiúnak, ezután a szíriai migránsok megszabadultak tőle.

Az áldozatot kicsempészték az országból, és egészen Törökországig vitték, ahol egy menekülttáborba került. Hatalmas szerencsével Katbeh három hónappal később ismét Németországba tudott utazni, ahol a rendőrségen feljelentést tett. A fiatal anya így három hónap után ismét a kezébe vehette a gyermekét. Ha bebizonyosodik a két férfi bűnössége, akkor legalább 10 évnyi börtönre számíthatnak fejenként.

Az áldozat Németországban képzeli el a jövőjét, jelenleg egy anyaotthonban él és németül tanul. Más választása egyébként sem lenne, mivel a Szíriában élő családja nem hajlandó őt visszafogadni, mondván, a lányuk szégyent hozott a családra azzal, hogy ellenkezett a férje és apósa akaratával.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?