KÜLFÖLD

Hosszú küzdelem után, rákban elhunyt az ötgyermekes édesanya

Szívszaggató tragédiáról számolt be egy gyászoló férj és édesapa. Családja hosszú küzdelem után vesztette el a gyermekek édesanyját.
  • Szerző: Ripost

A boldog ötgyermekes édesanya legnagyobb vágya az volt, hogy összeházasodhasson a szerelmével. A 36 éves Jennifer Mason azonban súlyosan megbetegedett.

Az anyukát méhnyakrákkal diagnosztizálták, aminek agresszív szövődményeivel két éven keresztül küzdött. Megpróbáltatásai egy családi nyaralásból hazatérve kezdődtek, amikor először érezte magát rosszul.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Háziorvosához fordult segítségért, de nem tudtak rájönni, mi a baja. Három hónap elteltével egy komolyabb vizsgálat derített fényt a méhnyak rákjára. Ám addigra már előre haladott stádiumba került.

A newcastle-i Freeman Kórházba küldték kezelésre, és bár minden erejével küzdött, az sem bizonyult elégnek. A családja szerint a gyorsabb diagnózis létfontosságú lett volna a túlélése szempontjából. Jennifernek számos különböző kezelésen kellett átesnie a kemoterápiától a sugárkezelésig – írja a The Sun.

„Azt terveztük, hogy akkor házasodunk össze, amikor a lába jobban lesz, hogy tudjon járni. Én csak nagyon szerettem volna feleségül venni, nem akartam mást” – árulta el Jennifer odaadó élettársa, Simon Dodd.

Kismedencei exenteráción is átesett, egy radikális műtéten, ami során eltávolították a teljes bélrendszerét, húgyhólyagját, méhét és méhnyakát. Jennifer 78 napot töltött kórházban az életéért küzdve, miután a műtét területén megrepedt egy aneurizmája.

Két évnyi fájdalom után kétségbeesetten vágyott arra, hogy visszatérjen a normális életéhez. De sajnos az állapota tovább romlott, és október 6-án Jennifer meghalt.

Simonnak most már egyedül kell gondoskodnia öt gyermekükről, és reméli, hogy örökséget tud felépíteni Jennifer számára, és biztosítja, hogy soha nem felejtik el.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a mákos guba lesz az ünnepi asztal sztárja
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?