KÜLFÖLD

Ráült kisfia fejére az anya, majd halálra verte 6 éves lánya szeme láttára – sokkoló részletek

Agyonverte 5 éves kisfiát az édesanya másik gyermeke szeme láttára, csupán azért, mert felfordulást csinált a lakásban a kisfiú.
  • Szerző: Ripost

A csak Elena néven ismert anyát azzal vádolják, hogy meggyilkolta ötéves kisfiát, Artemet a közép-ukrajnai Sokolivkában található családi házukban. A vád szerint az anya erőszakosan a padlónak verte a gyermek fejét, mert az rendetlenséget okozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Addig ütötte a gyereket, amíg a kisfiú meg nem halt a sérüléseibe. Az állítólagos bántalmazás a hírek szerint a fiú húga, a hatéves Diana előtt történt a múlt héten.

Úgy tudni, a gyilkosság után Elenát a házuk előtt találták meg, fia holttestével a kezében.

Vira Asaulenko, a falu polgármestere a helyi médiának elmondta:

„Azért jöttünk ki az anyához, hogy ellenőrizzük a családot, miután a gyerekek nem jöttek óvodába és az iskolába„ - kezdte a polgármester. „A ház udvarán láttuk meg Elenát. A fiút egy takaróba tekerve tartotta a karjaiban, miközben Diana a földön ült és a semmibe meredve bámult egyetlen szó nélkül. A fiú ekkor már halott volt. A gyermeknek borzalmas zúzódásai voltak. Mint megtudtuk, a földön fekvő kisfiú fejére Elena ráült, és többször is a földnek ütötte.”

A rendőrség eljárást indított gyilkosság miatt az anya ellen, akinek mentális állapotát is fel fogják mérni – írja a Mirror.

És ezeket olvastad már?