KÜLFÖLD

Rejtély övezi a család halálát, a boncolás sem mutatott ki semmit

A házaspárt az egyéves kislányukkal és a kutyájukkal a távoli erdőben találták meg.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A rendőrök gyilkossági vizsgálatot indítottak, miután a 45 éves Jonathan Gerrish-t, feleségét, Ellen Chungot és egyéves kislányukat, Muji-t megtalálták a kaliforniai Sierra Nemzeti Erdő távoli területén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A boncolásból nem derült ki, hogyan halt meg a háromtagú brit család az amerikai túrán.

A nyomozóknak nincs semmi támpontjuk, minden lehetséges okot mérlegelnek, köztük a közeli folyóban élő mérgező algákat és az elhagyott bányákból származó káros gázokat is.

Megtudtuk: júliusban az amerikai erdészeti szolgálat figyelmeztetett, hogy mérgező algákat fedeztek fel a Merced folyóban, és felszólították az embereket, hogy ne ússzanak benne, és ne engedjék, hogy háziállataik igyanak a vízből.

A Mariposa megyei halottkém várja a toxikológiai eredményeket, de azok legalább két -három hétig is eltartanak.

„Ez egy tragikus, frusztráló eset számunkra” – mondta Kristie Mitchell, a Mariposa megyei seriff szóvivője.

A Mirror szerint Jeremy Briese, Mariposa megyei seriff azt mondta: „20 éve vagyok itt, és még soha nem láttam ilyet. Nincs nyilvánvaló jele annak, hogyan történt.”

Valószínűleg hosszú nyomozás lesz. A szakemberek jelenleg boncolást, végeznek Oksin, a családi kutyáján.

A halottakon sem külsérelmi nyomok, sem trauma jelei nem láthatók. Mivel két egészséges felnőttről és egy egészséges gyerekről van szó, a rendőrök gyilkosságként kezelik az esetet, amíg ki nem derül a halál pontos oka.

A kép illusztráció
Fotó: Pixabay.com

A házaspárról kiderült, hogy San Franciscóból Mariposába költöztek, hogy csendes környezetben, a hegyek közelében neveljék lányukat.

A nyomozók azt feltételezik, hogy vasárnap kiment a család egy egynapos kirándulásra. Az eltűnésükre úgy derült fény, hogy a bébiszitter megérkezett a családi otthonba, hogy vigyázzon a kis Mijura, de senki nem válaszolt a csengetésre.

A barátok aggódni kezdtek, végül hétfőn egy rokonuk jelentette, hogy eltűntek, és a hatóságok még aznap megtalálták a család autóját a Sierra National erdei kapu közelében. Holttestüket kedd este lelték meg autójuktól két mérföldre, olyan területen, ahol nincs mobiljel.

Steve Jaffe, a család közeli barátja furcsának nevezte a titokzatos haláleseteket. Ő biztos benne, hogy ez nem egy éjszakai túra volt, mert meleg volt, és velük volt a baba is. Sok barát gyászolja őket.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?