KÜLFÖLD

Rejtélyes alak bukkant fel, fantomkép hozhat fordulatot a kis Maddie ügyében

A szülők nem adják fel a reményt, rengeteg pénzt gyûjtöttek. Megszólalt egy lehetséges szemtanú is.
  • Szerző: Ripost

A kis Madeleine McCann eltűnése már több mint tíz éve rejtély a hatóságok számára, de a szülők még mindig nem adták fel a reményt. Most azonban előrébb juthat a nyomozás.

Jelentkezett ugyanis egy spanyol apuka, aki azt állítja, hogy látta azt a férfit, aki annak idején elrabolta Maddiet. A Scotland Yard még 2013-ban adott ki egy fantomképet, amin az állítólagos gyermekrabló szerepel - írja az intouch.wunderweib.de. Az apa elmondta, hogy 2001-ben ugyanez a férfi próbálta elrabolni az ő kislányát is, méghozzá Abrantesben, ami körülbelül három órára található Praia da Luztól, ahol Maddienek nyoma veszett.

Az eset még 2001-ben történt, amikor Galicia és a családja nyaralni mentek. Az egyik éjszaka a férfi bement abba a szobába, ahol az 5 és 13 éves lányai aludtak, azonban az apának még időben sikerült közbelépnie.

Maddie szülei továbbra is támogatják a nyomozást: eddig 85 ezer fontra (több mint 29.000.000 forint) tettek szert a kislányukról írt könyv bevételeiből - a pénzt pedig teljes egészében az ő megtalálására fordították.

Maddie McCann 2007-ben, három évesen tűnt el egy portugáliai nyaraláson, míg szülei vacsoráztak. Az esettel kapcsolatban számos elmélet látott már napvilágot, de a szülők még mindig hisznek benne, hogy a kislány él.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?