KÜLFÖLD

Rejtélyes gyilkosság: gyerekágy alá rejtve találtak rá a kétgyermekes anya holttestére

Egy gyerekágy alá rejtve találták meg a müncheni rendőrök annak a 34 éves nőnek a holttestét, akit feltehetően a férje ölt meg. A férfi elmenekült a helyszínről, a hatóságok nagy erőkkel körözik.
  • Szerző: WM

A 34 éves áldozat rokonai jelentették a müncheni rendőrségen a nő eltűnését. Állításuk szerint utoljára a férjjel sikerült beszélniük, aki közölte velük, hogy bevásárolni mennek, ám ezután már egyiküket sem tudták elérni. A rendőrség kivonult az afgán migráns lakásához, de nem a többszöri csengetés és kopogtatás ellenére sem találtak senkit sem otthon.

Ezt az afgán férfit keresi a rendőrség. Fotó: Polizei

Egy nappal később már házkutatási paranccsal mentek vissza, az újabb sikertelen bejutás miatt kénytelenek voltak feltörni az ajtót. Az egyenruhások ekkor találtak rá a nő holttestére, amelyet a gyerekágy alá rejtett el az elkövető.

A hatóságok gyanúja szerint a 41 éves férj lehet az elkövető, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki. A nyomozók egy sajtótájékoztatón elárulták, hogy már korábban is ki kellett menniük a családhoz, mivel az afgán bevándorló többször is életveszélyesen megfenyegette a nejét. A rendelkezésre álló információk szerint a feltételezett elkövető először Olaszországba szökött, ahonnan a gyanú szerint továbbrepülhetett Afganisztánba.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?