KÜLFÖLD

Rémült gyermekei szeme láttára agyonverték a gyönyörű édesanyát

Exe végzett a fiatal nyolcgyermekes nővel. Crystal kegyetlen gyilkosság áldozatává vált.
  • Szerző: Ripost

Gyönyörű, erős és jószívű. Így írták le barátai Crystal Lee Selwynt. A 38 éves édesanya Új-Zélandon élt nyolc kisgyermekével. Közülük hat még a 12 évet sem töltötte be.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ennyi gyerekkel nagyon nehéz volt, de a világot jelentették számára. A munkája mellett pedig gyerekeire is volt ideje. Folyamatosan foglalkozott velük, minden iskolai eseményükön ott volt, és mindig az első helyre tette őket – írja a Mirror.

Azonban párjával, Rueben Paul Peenivel (36) később megromlott a viszonya és elváltak. Christal és Peeni 18 éves koruktól kezdve együtt voltak, fiatalon házasodtak és családot alapítottak.

Később kiderült, kapcsolatuk a bántalmazások miatt ért véget, a rendőrség is többször kiment a házukhoz, végül a férfi egy időre börtönbe került.

A nő mindent megtett, hogy gyermekeinek könnyű legyen a válás, de Peeni nem értette meg. Ahogyan azt sem, hogy csak ideglenesen fogadta vissza a házába. Egy egész napi ivászat után pedig újabb tettlegességig fajult a vitájuk.

A végzetes szombaton hat gyermekük is otthon volt. Este 18 óra után Crystal kihívta a rendőrséget a férfi agresszív viselkedése miatt, ám már nem értek ki hozzá időben…

Közzétette: Crystal Selwyn2019. július 7., vasárnap

A férfi egy járólapot ragadott és brutális erővel 13-szor fejen vágta vele Crystalt, majd ököllel püfölte. A kiáltozásokra a gyerekek is odasiettek, így végignézték édesanyjuk halálát.

Csodával határos módon életben volt még a nő, amikor kórházba szállították. Hatalmas erővel küzdött az életéért, de három nap után elvesztette a csatát.

Rueben Paul Peenit a bíróság életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte, és ha jó magaviseletet tanúsít is, akkor is minimum 15 évet le kell ülnie.

Közzétette: Crystal Selwyn2019. február 7., csütörtök

És ezeket olvastad már?