KÜLFÖLD

Elsírták magukat a rendőrök: Meztelenül, éhesen, bezárva találtak rá 7 kisgyerekre

Fel kellett feszíteniük a rácsot, hogy ki tudják menekíteni a gyerekeket.
  • Szerző: szbd

Hét meztelen, éhező gyermeket mentettek meg a rendőrök, akiket a brazíliai Macapá egyik ingatlanjához riasztottak. A helyszínre érve még a sokat látott zsaruk is elsírták magukat.

Képünk illusztráció (Fotó: pixabay.com)

Az ajtó rácsaihoz meztelenül, mocskosan, legyengülve csoszogtak oda a gyerekek, ételt kértek, többük pedig beteg is volt.

A 3 és 7 év közötti gyerekeket egy 13 éves lány gondozására bízták, aki a gyerekek anyjának a húga. A lánynak az anya azt mondta, bárki kérdezi, hazudja azt, hogy 17 éves. Ezek után fogta magát, rájuk zárta az ajtót és még a rácsot is, és otthagyta őket – írta meg a Bors.

A rendőrségi jelentés szerint a házban nem volt folyóvíz, ivóvíz, étel, de tűzhely vagy akár hűtő sem. A rendőrség a szomszédoktól kért segítséget, hogy le tudják vágni a rácsokat.

Mint kiderült, a gyerekek két anyához tartoznak, akik testvérek: egyiküknek 3, másiknak 4 gyereke van. Minderre úgy derült fény, hogy a két nő jelentkezett a gyámügynél, hogy vissza akarják kapni a gyerekeiket. De csak két gyerek születési iratait tudták bemutatni.

A hatóságok nemhogy visszaadták a gyerekeket, de még meg is tiltották nekik, hogy valaha közük legyen gyerekekhez.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?