KÜLFÖLD

„Rettegve feküdtünk a sötétben” – elrabolta a 10 éves lányokat és négy napig erőszakoskodott velük a pedofil

Barátnőjével tartott az iskolába a kiskorú lány, amikor a semmiből felbukkant egy férfi és betuszkolta őket a kocsijába.
  • Szerző: Ripost

Majdnem 22 éve, hogy a most 32 éves Charlene Lunnonot iskolába menet egy pedofil elragadta az utcáról. Kétgyermekes édesanyaként, csak most tudott először beszélni az őt ért szörnyűségekről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nézem, ahogy a lányaim kinyitják a karácsonyi ajándékokat, érzem, hogy a szívem megtelik szeretettel. Olyan ártatlanok, mint én voltam valaha” – kezdte szívszorító vallomását Charlene, aki csakis gyermekei miatt mesélte el a történteket.

A nő gyermekkora amúgy sem volt könnyű, édesanyja alkoholizmusa miatt kétévesen nevelőszülőkhöz került, ahol verték. Anyja halála után apja magához vette és stabilizálódni kezdett az élete. 1999-ben azonban egy fagyos reggelen, amikor barátnőjével sétált az iskolába, elrabolták őket. Az akkor 45 éves Alan Hopkins betuszkolta a fiatal lányokat a kocsijába.

„Rettegve feküdtünk a sötétben, egymásba kapaszkodva. A következő négy napot Eastbourne-ben, Hopkins lakásában töltöttük. Az ablakokat becsavarozta és az ajtókilincseket eltávolította, így nem tudtunk elmenekülni. A hálószobájába hurcolt minket és megerőszakolt mindkettőnket. Amikor éppen nem erőszakoskodott velünk, kikötözött minket és pizzával etetett” – emlékezett vissza a kétgyermekes édesanya.

A környéken élők jelentették a gyermekek eltűnését, majd a rendőrségnek négy nap elteltével sikerült nyomra bukkanniuk. Hopkinst a házában fogták el, elismerte bűnösségét. A bíróságon később életfogytiglanra ítélték – írja a The Sun.

„Amikor apám elmondta, csak akkor értettem meg, hogy nem kell tovább félnem. A rémálomnak vége volt, de a megmentéssel elkezdődött életem hátralévő része, mint „Az egyik lány, akit elraboltak” ” – tette hozzá megtörten Charlene, akinek évekig pszichológushoz kellett járnia, hogy feldolgozza a történteket. Barátnőjével azonnal megszakadt a kapcsolata és csak később a középiskolában találtak újra egymásra.

És ezeket olvastad már?