KÜLFÖLD

Rettenetes dolog történt az orvosnál a terhes kismamával

A 23 éves kismama boldogan ment a 12 hetes ultrahangra, ám rémálmában nem gondolta, hogy ez fog történni.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Nagyon megörült Grace Baker-Padden és párja, Joe, amikor öt terhességi teszt is azt bizonyította, babát várnak. Már gyűjtögetni kezdték a babaneveket és a családjuknak is szóltak az unoka érkezéséről.

De minden összeomlott, amikor a 12 hetes ultrahangra mentek. Az orvos ugyanis megdöbbentő diagnózist mondott. Amit ugyanis babának hittek, az valójában rákos elváltozás volt.

„Sokkot kaptam. Minden álmunk, hogy család legyünk, semmivé foszlott. És kiderült, hogy az egészségem is nagy veszélyben forog. Azt akartam, hogy azonnal megműtsenek” – mesélte a 23 éves lány a Daily Starnak.

Elmesélte azt is, nagyon meglepődtek, hogy terhes lett, mivel gyógyszert szed, de miután több tesztet is megcsinált, már örültek is, hogy így alakult. Elhatározták, hogy megtartják a babát, és nagyon izgatottak is voltak miatta.

Semmi sem jelezte, hogy baj lenne. Reggelente émelygett és egy idő után egy duzzanat is megjelent a hasán – pont úgy, ahogy egy baba fejlődik.

Amikor bementek az ultrahangra, már tudták, hogy valami nem stimmel.

„Nem baba alakja volt, hanem olyan volt, mint egy szőlőfürt. Azt mondták, olyan, mint a molaterhesség. Rágoogliztunk és nagyon megijedtünk, hiszen ez lehet rák is” – mondta Joe.

Két nappal később megműtötték a fiatal lányt és bebizonyosodott, hogy valóban rosszindulatú volt a daganat, így kemoterápiára is szüksége volt.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?