KÜLFÖLD

Rosszul lettek Maddie szülei, mikor meglátták ezt a döbbenetes fotót

Beteges képet készített valaki a több mint 10 éve eltûnt Madeleine McCannről, de itt még nem ért véget a borzalmak sora!
  • Szerző: Ripost

Az ismeretlen "művész" egy bögrét készített a 3 és a 6 éves Maddie képével - undorító produkcióját pedig az eBay-en árulta. A bögrén ugyanis a 3 éves kislány már oszlásnak indult, míg a 3 évvel később készült ábrán csak a csontváza látható. És ha ez nem lenne elég, a készítő még szöveget is festett a kerámiára:

Kérlek, ha látod Madeleine-t, ne habozz: TEMESD EL!

 

Az "rn_commando" nicknevű felhasználó közel 2200 forintért kínálta beteges bögréjét, de miután többen is jelentették a tapintatlan művet, az eBay eltávolíttatta kínálatából, az árusítót pedig kitiltották az oldalról.

Eddigre azonban már késő volt, a McCann-szülők, Gerry és Kate is látták, hogyan űz csúfot a tragédiájukból egy perverz humorú ismeretlen. Ismerőseik szerint sokkolta őket, hogy valaki képes oszló tetemes képet csinálni a kislányukról, akit már 10 éve nem láttak.

Madeleine McCann 2007-ben tűnt el egy családi nyaralásról a portugáliai Praia da Luz apartmanjából, míg szülei vacsoráztak. Azóta is rejtély, hogy mi történt a kislánnyal, de a szülők még hisznek benne, hogy Maddie él.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?