KÜLFÖLD

16 éves lány holttestére bukkantak az erdőben, borzalmas, mi történt vele

A rendőrség egy házaspárt gyanúsít a tinédzser meggyilkolásával.
  • Szerző: Ripost

A 29 éves Shane Mayst gyilkosság gyanújával tartóztatta le a rendőrség. A hatóságok a férfit gyanúsítják a 16 éves Louise Smith meggyilkolásával, miután a tinédzser testét 14 nappal az eltűnése után egy erdőben találták meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hampshire Constabulary rendőrsége megerősítette a hírt, miszerint őrizetbe vettek egy gyanúsítottat a fiatal lány eltűnésével kapcsolatban. Nemrég viszont már arról adtak tájékoztatást, hogy letartóztatták a férfit.

A férfi feleségét, a szintén 29 éves Cjayt is őrizetbe vette a rendőrség, mivel arra gyanakodtak, hogy segítette párját a gyilkosság elkövetésében.

„Tipikus tinédzser volt. Pezsgett az élettől, folyamatosan viccelődött. Könnyen el tudtál vele beszélgetni, egy elbűvölő fiatal lány volt, aki folyton a barátaival lógott. Nagyon szerethető volt és a családja is imádta” – emlékezett meg a lányról az egyik tanára.

Louise saját otthonukból tűnt el, ahol édesanyjával élt együtt. A tini ismerősei szerint éppen a barátaival találkozott volna, mielőtt nyoma veszett. A fiatal lányt kedves, barátságos és segítőkésznek jellemezték ismerősei, akik segítettek a keresésében is.


A helyi rendőrség arról számolt be a The Sunnak, hogy a gyilkossággal kapcsolatban arra összpontosítanak, hogy azonosítsák, ki felelős Louise tragikus haláláért.

„Az életed még csak most kezdődött volna. Nyugodj békében gyönyörű lány. Repülj magasra Louise” – nyilatkozta megtörten a meggyilkolt lány egyik ismerőse.

Több napon keresztül helyszíneltek a házban, ahonnan eltűnt a fiatal, de alaposan átkutatta a hatóság a Havant erdejét is, ahol megtalálták a holttestét.

Jelenleg még folynak a vizsgálatok pontosan mi történhetett Louise-sel, a halála előtti órákban. Boncolást is fognak végezni a holttestén, hogy megállapítsák a halál pontos okát.

És ezeket olvastad már?