KÜLFÖLD

Egy 4 éves sebesült kislánnyal a karjaiban rohant segítségért a hős rendőrnő – Videó

A munkáját végző asszony addig meg sem állt, amíg orvos nem került az útjába. A kisgyermek lábából folyt a vér, miután megsebesült, azonnal műteni kellett.
  • Szerző: Ripost

Szombat kora este New York egyik legforgalmasabb és legnépszerűbb helyén, a Times Square-en uralkodott el a káosz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egyik pillanatról a másikra robbant ki a tűzharc, ami során többen megsérültek. A helyszínre riasztott rendőrök a Line Friends nevű üzlet előtt három súlyosan sérült áldozatot is találtak: egy 23 és egy 43 éves nőt, valamint a 4 éves Skye Martinezt.

Fotó: Pixabay

Lise Vogel rendőrtiszt gondolkozás nélkül karolta fel a sebesült kislányt, majd a záporozó golyókkal nem is törődve, rohant végig a Broadwayen. A hős rendőrnő addig meg sem állt, amíg orvos nem került az útjába.

„Az a kislány rendkívül erős volt. Egyszer sem sírt, kivéve, amikor az érszorítót rátettük. Fájdalmában sikított” – emlékezett vissza a drámai pillanatokra a hős rendőrnő.

A kis Skye-t a lábán lőtték meg, és még aznap este meg is kellett műteni. A kisgyermek 16 éves nagynénje elmondta, hogy a golyó áthaladt a lábán, de nem talált el csontot.

„Csak felvettem őt, hogy el tudjak rohanni a mentőautóhoz. Azt mondta, hogy az anyukáját akarja. Ő pont mögöttem futott” – mondta Vogel, egykori iskolai tanár, aki 4 és fél éve csatlakozott a rendőrséghez.

A rendőrnő a mentőben is a kislánnyal tartott, majd miután megérkeztek a kórházba, ismét a karjaiba vette és egyenesen felszaladt vele a sürgősségi osztályra, ahol átadta az orvosoknak. Vogel elmondta, hogy megpróbált segíteni az anyának is, azt mondta neki, hogy lélegezzen, és biztosította, hogy Skye-nak nem lesz semmi baja – írja a Crime Online.

„Folyton azt mondtam neki, hogy lélegezzen, tudom, min megy keresztül, mert nekem is van egy kisbabám. Nagyon nehéz volt neki, lényegében traumatikus. Látta, ahogy a lányát lelőtték” – tette hozzá a hős rendőr.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?