KÜLFÖLD

„Csak 3 napig voltunk házasok„ – sírva borult férje koporsójára a fiatal özvegy

Úgy indult a nászút, mint egy Disney mese, ám nagyon csúnya véget ért.
  • Szerző: Ripost

Cheyenne Cottrell nászútjának első napján a floridai napsütésben megfogta újdonsült férje kezét, majd végigsétáltak a homokon. Akkor még azt gondolta, hogy semmi sem választhatja őket szét, de azt még álmában sem sejtette, hogy három nap múlva özveggyé válik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

„Dalton még soha nem látta az óceánt, kicsit tartott is tőle„ - emlékszik vissza a 24 éves tanárnő, Cheyenne. „Elképesztő volt együtt lenni. Nagyon szerelmesek voltunk, és őszintén úgy gondoltuk, hogy ez sosem érhet véget.”

A boldog fiatalok nászútjukat Floridában töltötték, ahol egyértelmű volt, hogy meg kell mártózniuk a vízben.

„Csak a bokánkig ért a víz, mikor elkezdtünk bemenni. Azt akartam, hogy Dalton megszokja az óceánt, mivel korábban csak kisebb tavaknál volt. Aztán kicsit tovább mentünk és nevetgéltünk, míg egy hullám el nem ragadta. A férjem kezdett pánikba esni, majd egy újabb hullám tovább sodorta oda, ahol a víz már a válláig ért. Én minden nyarat az óceánban úszva töltöttem, így próbáltam megnyugtatni és elmagyarázni, mit tegyen, de teljesen bepánikolt. Odaúsztam hozzá, de nem tudtam segíteni, behúzott a víz alá magával. Ekkor mindent számításba vettem, hogy mindketten életben maradjunk” – magyarázta az özvegy.

Amikor észrevett egy elhaladó mentőjárművet, Cheyenne segítségért kezdett kiáltozni.

„Egy vízimentő kezdett úszni felénk. Tudtam, hogy ha sikerülne Daltont néhány percig megtartanom, segíthetne nekünk. Eluralkodott rajtam a pánik, de megpróbáltam megnyugtatni magam és csodáért imádkoztam. Aztán Dalton hirtelen másodszor is behúzott a víz alá, ezúttal a hajamat fogta és nem tudtam a felszínre visszamenni. Rettegtem attól, hogy mindketten meghalunk. Valahogy ki tudtam szabadítani magam, majd ellöktem. Ezt a mai napig sajnálom, de tudom, ha nem tettem volna, mindketten meghaltunk volna„ – folytatta Cheyenne, akinek végül a bokájába kapaszkodott a férfi, de elfogyott az ereje. „A szemembe nézett, és azt mondta: „fáradt vagyok”. Aztán elvesztette az eszméletét és elmerült. Abban a pillanatban komolyan fontolgattam, hogy hagyjam magam megfulladni vele együtt. Úgy gondoltam, jobb lenne meghalni Daltonnal, mint nélküle élni.”

Az életmentő mire kihúzta a vízből Daltont, már ellilut és nem lélegzett. Nem tudta újraéleszteni – írja a The Sun.

„Csak 3 napig voltunk házasok, szinte még fel se fogtam, mire már özvegy lettem„ – mondta a nő, aki sírva borult rá szeretett férje koporsójára a temetésen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?