KÜLFÖLD

„Megállás nélkül csak sírtam„ – sokkoló diagnózist kapott a terhes kismama

Harmadik fiával volt terhes a nő, amikor az orvosok szomorú hírt közöltek vele.
  • Szerző: Ripost

Egy háromgyermekes anyuka arról a sokkoló pillanatról mesélt a Mirrornak, amikor gyógyíthatatlan emlőrákot állapítottak meg terhessége alatt. A 41 éves Kirsty Hart harmadik fiával, Dylannel volt terhes, amikor megkapta a szörnyű diagnózist. A rák azóta átterjedt a tüdejére és nagyon úgy tűnik, hogy gyógyíthatatlan.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A vizsgálatok kimutatták

Az asszony épp 18 hónapos kisfiát szoptatta, amikor csomót észlelt a mellén. Az orvosok akkor még azt gondolták, hogy egy elzáródott tejcsatorna, de mivel ez növekedett, végül több vizsgálatot is elvégeztek rajta, és kiderült, hogy mellrákja van.

Nehezen viseli

„Nem gyógyítható sajnos„ - kezdte az édesanya. „Pár hétig megállás nélkül csak sírtam, aztán arra gondoltam, amíg még van lehetőségem, emlékeket szeretnék szerezni a gyermekeimmel. Sajnos eljött az a pillanat is, amikor elkezdett kihullani a hajam, így az idősebb, 18 éves fiam leborotválta nekem.”

Kisfiát végül megszülte, így ezután elkezdhették nála a kemoterápiát, ekkor azonban a rák már átterjedt a tüdejére.

„Amikor lefekszem, folyton ezen gondolkodom. Nem lehet ezt könnyen megúszni, és minden nap nehéz„ – vallotta be az anyuka, akinek családja ad erőt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?