KÜLFÖLD

Sokkoló: leköpte, majd a metró elé lökte a fiatal nőt egy férfi

Az egyik utas váratlanul kezdett őrjöngésbe a metróállomáson. Egy hajszálon múlott, hogy nem történt végzetes tragédia.
  • Szerző: Ripost

Egy nő szerencsésnek tartja magát, hogy egyáltalán életben tudott maradni, miután belökték a metró elé. A borzalom az után következett be, hogy nem hagyta magát leköpni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 28 éves nőt egy brooklyni metróállomáson kezdte el lökdösni támadója. Egy seprűvel és egy nedves padlót jelző táblával próbálta védeni magát, de mindhiába.

Fotó: Pixabay

Ezután megpróbált elmenekülni, de a férfi utána eredt, elkapta és az érkező szerelvény elé lökte. Pillanatokkal később pedig meg is érkezett a metró. A nő csak lélekjelenlétének és az utastársainak köszönheti, hogy az utolsó pillanatban felhúzták a sínekről.

„Amikor megpróbáltam elhagyni az állomást, követett. Végül úgy döntöttem, hogy nem a legokosabb lépés, ha felszállok egy vonatra, mert akkor a hatóságok nem tudnak eljutni hozzám és hozzá. Így hát a peronon maradtam” – emlékezett vissza a drámai pillanatokra a nő.

A fiatal asszony olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy nem tud lábra állni, de hálás azért, hogy megmentették az életét.

„Ez most a legnagyobb sérülésem. Rengeteg zúzódás van a lábamon, a karomon. Az arcomon is van egy zúzódás és egy vágás is. Örülök, hogy sikerült kihúzni a sínek közül, mielőtt a vonat jött volna, és örülök, hogy ma itt lehetek” – tette hozzá hálásan az asszony.

A 24 éves John Merritt-et a biztonsági kamera felvétele alapján azonosították, később pedig elfogták. Letartóztatták, és a rendőrség szerint testi sértéssel, fenyegetéssel és zaklatással vádolják – írja a Mirror.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?