KÜLFÖLD

Sokkoló: megerőszakolta a pap a kislányt, így derült ki

A szülők először azt vették észre, hogy életvidám kislányuk teljesen magába fordult. Aztán átkutatták a cuccait...
  • Szerző: Ripost

Az 5 éves brazil kislány egy volt Joao da Silva atya tanítványai közül - az 54 éves férfi angolt tanított a gyerekeknek. De mint kiderült, a kislánnyal más, borzalmas dolgokat is tett...

 

A kislány egy idő után félénkké, visszahúzódóvá vált, majd többször is kérte szüleit: ne küldjék da Silva óráira! A furcsa hangulatváltozás miatt a szülők végül gyermekpszichiáterhez vitték a lányt, aki arra gyanakodott, hogy valaki szexuálisan zaklatta a gyereket. Azt tanácsolta a szülőknek, nézzék át a kislány szobáját, hátha találnak valamilyen erre utaló nyomot. Mikor kinyitották a kislány egyik tankönyvét, sokkot kaptak!

A lapok között ugyanis hat rajz rejtőzött - a kislány beszélni nem tudott az átélt tragédiáról, ezért lerajzolta, hogyan erőszakolta meg őt többször is a pap. Az egyik rajzon például az látható, ahogy a kislány egy ágyon fekszik, a pap pedig a lábai közé erőszakolja be magát, míg egy másik meztelenül, álló pénisszel ábrázolja a papot. A lány arca minden képen végtelen fájdalmat és ijedtséget tükröz, többször sikít is a képeken.

Az apa felkereste a papot, majd feljelentette őt a rendőrségen. A gátlástalan atyát letartóztatták.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?