KÜLFÖLD

Sokkoló tragédia: a rendőr testkamerája rögzítette a 16 éves lány halálát

Pillanatok alatt bontakozott ki a veszekedés, ami során egy kés is előkerült. A rendőrök pedig nem tehettek már semmit.
  • Szerző: Ripost

Nem minden napi segély kérés érkezett az ohiói Columbus rendőrségéhez kedden délután. A telefonáló arról számolt be, hogy egy nő megtámadta és megpróbálja megölni. Ám több információi nem derült ki, mert a vonal elhallgatott…

A diszpécser azonnal értesítette a rendőröket, akik hamar a helyszínhez értek. Ám ott pillanatok alatt elszabadult a pokol. A testkamerás felvételekből kiderült, hogy az első rendőr a járművéből kiszállva azonnal szembeszállt egy csoporttal.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A kaotikus pillanatokban nehéz volt megállapítani, hogy éppen mi zajlik, ugyanis nők verekedtek egymással. Többen is közelítettek egy fiatal lány felé, aki késsel próbálta távol tartani magától mindenki mást, még egyesek lökdösődtek.

Az azonnal cselekedő rendőr összesen négy lövést ad le arra a nőre, akinél a kés volt. Azonban ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna, mivel a mindössze 16 éves Ma'Khia Bryant volt az, aki segítséget kért.

„Nem kellett volna lelőnöd! Ő csak egy gyerek, ember!” – kiabálta a rendőrnek egy helyi férfi.

Ma'Khia-t kórházba szállították, ahol később halottnak nyilvánították. A nagynénje szerint, – aki szintén jelen volt a borzalmas pillanatokban – a lány elejtette a kést a rendőri felszólításra. A hatóságok a fiatal lány halálát tragikus esetnek nyilvánították és szabadságra bocsátották a vétkes tisztet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?