KÜLFÖLD

Sokkot kapott az édesanya: Elaltatta a kislányát, aki soha többet nem ébredt már fel

Pillanatok alatt vált rémálommá az édesanya életének legboldogabb időszaka.
  • Szerző: szbd

Holtan talált rá a kiságyában a kétéves Aaliyah Jayde Nolanra az édesanyja, miután este lefektette aludni.

A váratlan tragédia egyetlen előjele csupán az volt, hogy folyt kicsit a kislány orra, de kapott rá gyógyszert az édesanyjától. A brit nő azt hitte, hogy csupán egy kisebb megfázásról lehet szó.

Sokkos állapotba került, amikor reggel megpillantotta élettelen gyermekét.

A mentősök pillanatok alatt a házhoz értek, de már nem tehettek semmi a gyerekért. Az orvosszakértő megállapította, hogy Aaliyah természetes halállal halt meg, atipikus hirtelen csecsemőhalál szindróma (SIDS) esete miatt. A kislány légutaiban és tüdejében vírusfertőzésre utaló nyomokat találtak – írta meg a Mirror.

„Senki sem sejthette, hogy a gyermek meg fog halni. Nem hiszem, hogy bármit is lehetett volna tenni ellene” – jelentette ki Dr. Daniel Hurrell, az Alder Hey Gyermekkórház gyermekpatológus szakorvosa, aki a boncolást végezte.

Natalie túlságosan rosszul volt ahhoz, hogy részt vegyen a gyermekhalál miatt tartott meghallgatáson, de egy nyilatkozatban elmondta:

„Aaliyah boldog, egészséges baba volt. Az egész világom és életem darabokra tört. Nem tudom szavakba önteni, min megyek keresztül. Soha nem fogom kiheverni a lányom elvesztését.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?