KÜLFÖLD

Soros fizeti a lebukott német migráns-taxiztató hajót is!?

De ez még semmi! Nyomoztunk egy keveset és többet találtunk, mint amennyire gondoltunk volna...A német elvtársi alapítványok maguk is besegítenek Angela Merkelnek...
  • Szerző: SZM

Tegnap óta tudjuk, hogy az olasz hatóság Lampedusa szigeténél feltartóztatott egy afrikai migránsokat "mentő" hajót és a sziget kikötőjébe kísérte azt. A hajó neve Iuventa. A német /!!/ Jugend Rettet nevű civilszervezet nem volt hajlandó betartani az olasz
kormány által megkövetelt magatartási kódexet,
amely a nem kormányzati szervezetekre /NGO/ vonatkozik és nem árulta el, hogy milyen pénzből működteti a hajót.

A vád: embercsempészekkel való összejátszás.
Kíváncsiak voltunk, hogy mi az, amit annyira titkol a Jugend Rettet? A honlapjukon azt találtuk, hogy kizárólag privát támogatásokból élnek és jelenleg 6500 támogatójuk van.

Aztán megtaláltuk az Unzensuriert.de friss cikkét, amely többek között ezt írja: a német JF-TV, amely Máltán és Szicílián nyomozott és forgatott az NGO-król és a líbiai migráns taxiztatásról, arra a következtetésre jutott, hogy az embercsempészek és nem kormányzati szervezetek hajói együttműködnek.

A Sea Watch-ot, a Jugend Rettet-et és a Sea Eye-t jelentős baloldali és globalista alapítványok támogatják, mint a németországbeli Heinrich Böll Alapítvány, a Rosa Luxemburg Alapítvány, az Amadeu Antonio Alapítvány és a Soros György féle Open Society Foundation.

A JT-TV filmjét itt lehet megnézni.

Elég egy kattintás és kiderül, hogy a Heinrich Böll Alapítvány többek között olyan menekült fiataloknak is ösztöndíjat biztosít, akik újságírók szeretnének lenni. Mindenesetre arról, hogy a német baloldali alapítványok is támogatják a migránsbizniszt, most hallunk először!

Az, hogy Soros alapítványa a forrásairól titkolózó német NGO-t is támogatná, több mint valószínű, de tovább böngésztünk.
Így találtunk rá a Volldraht.de cikkére, amelynek címe Ki fizeti a számlát az afrikai migránsokért? és amelynek első mondata arról szól, hogy Soros György a Nyílt Társadalom Alapítványon keresztül támogatja a következő NGO-kat és hajóikat: Moas, Jugend Rettet, Stichting Bootluchting, Médecins sans frontières,
Save the children, Proactiva Open Arms, Sea-Watch, Sea-Eye, Life boat.

Az pedig, hogy a Jugend Rettet nem nyilatkozott a támogatóiról, közöttük Soros Györgyről, pontosan ugyanaz a történet, mint a hazai hisztériakeltés a civil törvény kapcsán.

És ezeket olvastad már?