KÜLFÖLD

Megszakad a szív: sosem ölelhette magához gyermekét az anya, percekkel azelőtt halt meg, hogy megpillanthatta volna kisfiát

Épp úton volt, hogy végre láthassa gyermekét, amikor hirtelen leállt a légzése.
  • Szerző: Ripost

Marrisha Kindred Jenkins elkapta a koronavírust, majd miután a 27 éves anyuka úgy tűnt, végre leküzdötte a betegséget, meghalt. A nő hosszú karantén után először láthatta volna újszülött gyermekét, akit már megölelni sosem tudott. Az édesanya épp úton volt elsőszülött kisfiáért, amikor eszméletét vesztette, és már sosem tért magához.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

A Mirror arról ír, hogy Marrisha elkapta a koronavírust, ami miatt tüdőgyulladást is diagnosztizáltak nála. Szeptember 7-én megszületett Jaylen nevű kisfia, akit azonnal elvettek az anyától, és karanténba helyeztek. Két héttel később az anya és az apa úton voltak a gyermekükhöz, hogy végre magukhoz ölelhessék, ekkor történt meg a tragédia. A nő egyszer csak nem lélegzett tovább, és bár azonnali segítséget kapott, már csak a gépek tartották életben. Mire a kórházba ért, agya oxigénhiányos állapot miatt súlyosan sérült. A családdal közölték az orvosok, hogy a nőnek esélye sincs a felépülésre, így végül fájó szívvel, de lekapcsolták a gépekről.

Marrisha édesanyja elmondta, hogy bár tudta, hogy lánya felépülése nem lesz könnyű, sosem gondolta, hogy tragédiával végződik, főleg azután, hogy úgy tűnt, szépen gyógyult. Elmondása szerint a védőoltás akár az életét is megmenthette volna.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb diós és mákos bejgli
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?