KÜLFÖLD

Súlyos betegséget állapítottak meg az angyalarcú kisfiúnál – ez lett gyanús a szülőknek

A 3 éves kisfiú szülei hamar észrevették, hogy baj van.
  • Szerző: Ripost

A kis Archie Vaughan szülei arra lettek figyelmesek, hogy a kisfiú furcsán kezdte el tartani a fejét. Először nem tulajdonítottak neki túl nagy jelentőséget, ám amikor a 3 éves kisfiú járása is ingataggá vált, elvitték orvoshoz. A vizsgálatok kimutatták, hogy a gyermeknek egy ritka agydaganata van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Archie egyensúlyérzéke romlani kezdett, és mára már többé-kevésbé nem tudja használni a jobb kezét. Az arca jobb oldalán is gyengébbek az izmok, a kis mosolya halványulni kezdett. Csalódott, mert nem tudja megcsinálni azokat a dolgokat, amiket korábban. Nem tud már úgy futkosni a többi gyerekkel, mint régen„ - fogalmazott a család a gyermeknek készült adománygyűjtő oldalon. Kiderült, hogy ez a fajta daganat nagyon agresszív fajta, ráadásul műteni sem lehet, így a kisfiúnak most egy külföldi kezelésre gyűjtenek, ami talán segíthet rajta – írja a Mirror.

„Egyik reggel felébredt és azt mondta az anyukájának: csak újra jól szeretnék lenni, nem akarok ilyen furcsán menni. Egy rémálom, amiben most élünk, de megküzdünk vele„ – tette hozzá az apuka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?