KÜLFÖLD

Súlyosan megsérült a kisfiú, miután felrobbant az ágyában a töltője – videó

Halálra rémültek a szülők, amikor meglátták, mi történt a gyerekszobában. Kisfiuk borzalmas sérüléseket szenvedett.
  • Szerző: Ripost

A 15 éves Colton Pingree elaludt a gyorstöltőjén, majd arra riadt fel, hogy a készülék felrobbant, ő pedig a szobájának a másik felébe repült. A hátán és a karján pedig csúnyán megégett a bőre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A tinédzser srácnak másodfokú égési sérülései lettek, ami miatt hatalmas hólyagok jelentek meg a bőrén. A szörnyű baleset még augusztus 18-án történt – írja a Daily Star.

„Körülbelül hajnali fél 2-kor riadtam fel, hogy a padlón fekszem és nagyon fáj a hátam meg a kezem, és furcsa szaga is volt. Felnéztem és azt láttam, hogy mindkét paplanom és az egyik párnám is ég. Körülbelül 10 centiméter magasak lehettek a lángok. Szó szerint letaszított az ágyról a robbanás ” – emlékezett vissza a szörnyű eseményre Colton.

Nem volt ideje gondolkodni, puszta kézzel kezdte eloltani a lángokat, ami sikerült is neki. A veszélyes eszközt pedig a wc-be dobta, majd átrohant szülei szobájába.

„Fel akartam tölteni, hogy másnap bevihessem az iskolába. A párnámra tettem és álmomba valószínűleg ráfeküdtem. Miután eloltottam a lángokat, az ágyam melletti vizes palackból vizet locsoltam a gyorstöltőmre, ami még akkor is parázslott” – tette hozzá a fiatal.

Két hét múlva a gyermek bőre már szépen gyógyulásnak indult, de az édesanyja, Shari Pingree fontosnak tartotta felhívni mások figyelmét is, mennyire veszélyes elaludni az elektromos készülékek mellett.

A fiatal hozzátette: két dollárért rendelt két powerbankot az ebayről. Mindkettő réginek látszott, és az volt rájuk írva, hogy 24 órán keresztül kell tölteni, de három vagy négy óra után felrobbant.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?