KÜLFÖLD

Szándékosan megfertőzték: 9 fontért kellett meghalnia egy 61 éves férfinak

A londoni taxisofőrként dolgozó nagypapát egyik utasa fertőzte meg, mert nem akart fizetni.
  • Szerző: Ripost

Egy fizetni nem akaró utasa szándékosan fertőzte meg a londoni taxisofőrt. Megdöbbentő tragédiáját egyik legjobb barátja mesélte el a Mirrornak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 61 éves Trevor Bellet egyik utasától kapta el a koronavírust, aki szándékosan fertőzte meg. A férfi ahelyett, hogy kifizette volna a 9 fontos (mindössze 3500 forintos) viteldíjat, ordítozni kezdett, majd leköpte a taxisofőrt.

„Koronavírusos vagyok és most már te is” – felkiáltással fertőzte meg az ártatlan sofőrt, aki csak a munkáját akarta végezni.

Barátja, Damian Briggs elmondása szerint Trevor március 22-én tapasztalta magán a koronavírus tüneteit. Néhány nappal később kórházba kellett szállítani, majd három héten keresztül küzdött a koronavírussal. A nagypapa tragikus módon, 61. születésnapja után három nappal vesztette életét a koronavírus miatt.

Családja Belle úr halála után vérét a BAME kutató csapatának ajánlották fel, hogy hozzájáruljanak a vírus teljes körű kutatásához.

Egy mindig vidám emberként ismerték Trevor Belle-t, aki mindig megtalálta a módját, hogy megmosolyogtassa az embereket és segítsen megoldani a problémájukat.

Nem ez volt az első eset, hogy szándékosan fertőztek meg másokat a koronavírussal, korábban egy londoni metróhálózatban dolgozó nő is emiatt vesztette életét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?