KÜLFÖLD

Kínos videó a botrányos szépségversenyről: Letépték a nyertes fejéről a koronát

Megdöbbentő pillanatoknak lehettek szem- és fültanúi a Mrs. World szépségverseny Srí Lanka-i kiadásában. Mutatjuk a videót!
  • Szerző: ripost

Feszült és igencsak kínos pillanatoknak lehettek tanúi a nézők a Mrs. World szépségverseny Srí Lanka-i kiadásában, ugyanis a korábbi nyertes szó szerint letépte a koronát az idei győztes fejéről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Mrs. Srí Lanka verseny idei nyertese, Pushpika De Silva nem sokáig örülhetett a győzelmének, a tavalyi nyertes, Caroline Jurie még a színpadon megfosztotta a koronájától, méghozzá nagyon megalázó módon.

Jurie nemcsak a Mrs. Srí Lanka, de a Mrs. World címet viseli, így kötelességének tartotta, hogy saját kezűleg zárja ki a versenyből De Silvát, aki szerinte nem felelt meg a versenyszabályoknak.

A Mrs. World szépségversenyt 1984 óta rendezik meg férjezett asszonyok számára, Jurie viszont úgy tudta, hogy De Silva elvált – ezért erőszakosan letépte a fejéről a koronát, nem sokkal az után, hogy ő maga koronázta meg – írta meg az Origo.

De Silva állítólag kisebb fejsérülést is szenvedett a művelet közben, majd sírva távozott a színpadról, a korona pedig az első udvarhölgyre került.

Képünk illusztráció (Fotó: pixabay.com)

Azonban az udvarhölgy sem örülhetett sokáig a győzelmének, miután a szervezők megbizonyosodtak róla, hogy De Silva csak külön él a férjétől, de hivatalosan nem vált el, így a versenyszabályzatot sem szegte meg: hivatalosan ő maradt az idei Mrs. Srí Lanka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?