KÜLFÖLD

Szexrabszolgák etetik a diktátort

Újabb pikáns részletek derültek ki Kim Dzsongun titkos életéről - például, hogy az észak-koreai vezető tinédzserkorú szexrabszolgákkal szórakoztatja magát.
  • Szerző: KF

A 26 éves Hee Yeon Lim édesapja fontos szerepet töltött be az észak-koreai hadseregben, de a férfi halála után a család elmenekült az elzárt országból.

 

A fiatal nő most elmesélte, hogy Kim katonái rendszeresen megjelentek a középiskolákban, ahonnan a legszebb diáklányokkal távoztak. A tinik innentől kezdve szexrabszolgákká váltak, és meg kellett tanulniuk, melyek Kim kedvenc masszázsfajtái, és rendszeresen kaviárral kellett őt és aktuális kedvenceit etetniük. Aki ellenállt, az rejtélyes módon eltűnt, és soha többé nem került elő.

Ha épp nem az államfő vágyait elégítették ki, a fiatal lányoknak nyilvános kivégzéseken kellett részt venniük – ez ugyanis Kim egyik kedvenc kikapcsolódása. Hee Yeonnak például egyszer 11 zenész agyonlövését kellett végignéznie, a vádak szerint a csoport pornóvideókat készített. A holttesteken később tankkal hajtottak át, és mindent vér borított. A fiatal ekkor döntötte le, hogy amint lehet, elmenekül Észak-Koreából.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Illatos karácsonyi sütemények
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?