KÜLFÖLD

Szívszorító: életét vesztette a háromgyerekes édesanya, párja belehalt a fájdalomba

A nő komoly problémákkal küzdött halála előtt. Élettársa igyekezet gondját viselni.
  • Szerző: Ripost

A három gyermekes anyukát holtan találták meg egy wales-i Pontin faház wc-jében, mellette pedig egy üres boros üveg volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sioned Catherine Evans ellen bejelentést tettek, mivel részegen nagyon csúnyán viselkedett a pihenőhelyen. A nő éppen barátjával és gyermekeivel volt nyaralni az említett helyen.

Az édesanya állítólag alkohol- és kábítószer-problémákkal küzdött, miután ittas vezetés miatt elvesztette a jogosítványát.

Az egyik idősebb gyereke szólt Robertnek, hogy az anyja beájulhatott a vécén. A férfi nem gyanakodott semmi rosszra, így azt feltételezve, hogy alszik, ölbe vette és az ágyukra fektette. Ekkor eszmélt rá, hogy nagyon hideg a teste és „vicces színe van”, emellett pedig nem lélegzik és nincs pulzusa sem. Robert ezután hívta a rendőrséget és elkezdte az újraélesztését is. Csakhogy nem tudott segíteni élettársán.

A hatóság emberei a helyszínen halottnak nyilvánították a nőt. Az orvosszakértő szerint Sioned alkoholmérgezésben vesztette életét.

Mindössze nyolc hónappal később társát, Robertet holtan találták egy autóban, az Anglesey-i Menaid-híd közelében – írja a Mirror.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?