KÜLFÖLD

Szívszorító: elrabolták és megerőszakolták a 6 éves kislányt, belehalt a sérüléseibe

A 6 éves kislányt a múlt hónapban támadták meg, a mai napon pedig halottnak nyilvánították az indiai Delhi egyik kórházában.
  • Szerző: Ripost

Meghalt a kórházban az a hatéves kislány, akit múlt hónapban raboltak el és erőszakoltak meg. A gyermeket az észak-indiai Uttar Pradesh állam Iglas városában támadták meg a múlt hónapban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123RF

Most a halála miatt dühös tiltakozások zajlanak az utcán: az emberek azt követelik, hogy a hatóságok szolgáltassanak igazságot. A tiltakozók a családdal együtt akadályozzák a forgalmat tiltakozásukkal – ugyanis egyelőre még senkit sem tartóztattak le a rendőrök az ügy kapcsán.

A múlt hónapban egy 19 éves nő belehalt sérüléseibe, miután állítólag elrabolta és megerőszakolta egy banda – írja a DailyStar. Úgy tudni, négy férfi a sáljánál fogva ráncigálták el, ezután megerőszakolták és a sállal próbálták megfojtani. Családja meztelenül, vérbe fagyva talált rá. A rendőrség az esettel összefüggésben négy férfit tartóztatott le.

A Nemzeti Bűnügyi Nyilvántartási Iroda (NCRB) által közzétett adatok szerint tavaly átlagosan közel 90 nemi erőszakot jelentettek minden nap Indiában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?