KÜLFÖLD

Szívszorító: ezt mondta a fiú hidegvérrel meggyilkolt barátnőjének, amikor utoljára élve látta

A bíróság meghallgatta a halálra vert lány barátját, Bradley Kerchert, aki azt mondta a rendőrségnek: amikor utoljára élve látta, azt mondta neki, hogy szereti.
  • Szerző: Ripost

A 30 éves Shane Mays beismerte, hogy megölte 16 éves unokahúgát, mert „elvesztette az önuralmát„, de tagadja, hogy bármilyen szexuális indíttatásból cselekedett volna. A 16 éves Louise Smith-t többször megütötte, addig, míg a lány bele nem halt a sérüléseibe. A fiatal brutálisan összevert holttestét a brit havanti település melletti erdőben találták meg – írja a The Sun.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Csütörtökön, az eltűnése előtti napon elbúcsúztam tőle, és elmondtam, hogy szeretem, majd megöleltem és megpusziltam. Ekkor láttam utoljára” - mondta megtörten tegnap a bíróságon a lány akkor 17 éves barátja, Bradley Kercher. A fiú, akivel Louise együtt volt egy évig, azt állítja, barátnője és Mays sokszor flörtöltek egymással. „Ahogy Louise beszélt Shaneről, olyan volt, mintha a nagybátyja kacérkodott volna vele. Ennek ellenére nem foglalkoztam vele, bemagyaráztam magamnak, hogy csak félreértem az egészet.„

Kercher akkor jött rá, hogy baj van, mikor barátnője nem reagált az üzenetekre. Ráadásul elmondása szerint a lány az eltűnése előtti napokban arra panaszkodott, hogy elege van abból, hogy a nagybátyjával és annak feleségével kell éljen, mert rosszul bánnak vele.

Mays tagadja, hogy meg akarta ölni Louiset annak ellenére, hogy a lány állcsontja teljesen levált a helyéről, testét pedig kegyetlen brutalitással megégették és megverték. Úgy tudni, a férfi elvesztette a fejét egy vita során, ekkor támadt rá a lányra. Egy farönkkel összetörte a koponyáját, majd később visszatért, hogy megpróbálja megsemmisíteni a testét, amit eltűnése után két héttel találtak meg.

És ezeket olvastad már?