KÜLFÖLD

Szívszorító: forró kocsiban meghalt egy 3 éves kislány, kishúga kórházba került

A tragédia alatt anyjuk a házban pihent.
  • Szerző: Ripost

Egy amerikai kislány tragikus módon vesztette életét, miután a forró kocsiban eszméletlenül találtak rá és testvérére. Ez idő alatt anyukájuk békésen ledőlt déli alvásra a házukban...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az asszony, Kaylee Petchenik szundikálásából felriadva a rendőrséget értesítette, hogy eltűntek a gyerekei. A hatóság emberei a házhoz kiérkezve talált rá a forró kocsiba zárt gyerekekre. Laykn már eszméletlen állapotban feküdt húga, Olivia mellett.

A nővéreket azonnal kórházba szállították, ahol a kis Layknt halottnak nyilvánították, még húgát kritikus állapotban vették kezelésbe.

„Mindkét gyermek a fullasztó hőségnek eset áldozatul, a család kocsijában, még az anyjuk a házban volt” – mondta az állami rendőrség szóvivője.

A végzetes napon az átlaghőmérséklet elérte a 32°C fokot, így az autóban még ennél is melegebb volt. Eddig még nem világos, hogy a fiatal lányok hogyan kerültek az autóba – írja a Daily Star oldala.

A szomszédok arról számoltak be, hogy a nő éjszakai műszakban jár dolgozni, ezért is dőlhetett le aludni, majd hallották, ahogy kétségbe esetten keresi a két kislányát.

Az Arkansasi Állami Rendőrség Bűnügyi Nyomozó Osztályának különleges ügynökének a vezetésével indult nyomozás a tragédiával kapcsolatban.

És ezeket olvastad már?