KÜLFÖLD

Szívszorító: meggyilkolta 7 éves ikreit, majd magával is végzett az anya

A nő komoly problémákkal küzdött, amikor részlegesen el akarták venni tőle gyermekei felügyeleti jogát.
  • Szerző: Ripost

Egy Washington államban élő nő megölte 7 éves ikerlányait, majd pedig magával is végzett. A gyerekek apja nem követhette el a szörnyűséget, hiszen megdönthetetlen alibije volt a tragédia idejére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Múlt hét szombaton riasztották a rendőröket a házukhoz. Egy férfi, aki Bourdrea Deegantól bérélt szobát, kért segítséget, miután megtalálta a három holttestet.

Az ikrek, Mairy Anneleise és Katie Elizabeth halálát egészen megdöbbentő és szörnyű következmények idézték elő. Édesanyjuk terapeutaként dolgozott magán prakszisban, mentálhigiénés tanácsadói engedéllyel rendelkezett – írja a CrimeOnline.

Az ikrek
Fotó: washingtoni állam seriff hivatal

Kiderült, az édesanya a végzetes döntés előtt segítséget kért, saját véleménye szerint válságos helyzetbe került. Néhány nappal a gyilkosság-öngyilkosság előtt egy bíró elrendelte, hogy ossza meg a gyerekek felügyeletét elidegenedett férjével, ami a nyomozók szerint a lányok és saját meggyilkolásához vezetett.

„Egyértelműen kijelentette, hogy öngyilkos elképzelései vannak és azt is, hogy lányait soha nem hagyná egyedül” – áll a seriff hivatal közleményében.

A boncolás során kiderült, hogy az ikrek haláluk előtt nagy mennyiségű nyugtatót kaptak. Olyan nagy dózisban, hogy az incidens idején zavarodottak voltak.

És ezeket olvastad már?