KÜLFÖLD

Szörnyeteg: brutálisan megkínozta, majd meggyilkolta 8 éves fiát az apa

Azzal vádolják az apát, hogy 8 éves fiát megkínozta, majd meggyilkolta.
  • Szerző: Ripost

A kaliforniai apát, a 33 éves Bryce McIntosh-t 8 éves fia megkínzásával és meggyilkolásával vádolják – írja a CrimeOnline.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

A rendőrség jelentős bizonyítékokat talált rá, hogy Noah McIntosh-t apja gyilkolta meg. Úgy tudni, Bryce McIntosh hosszú szárú kesztyűt, csavarvágót, több liter savat, egy 32 literes kukás zsákot és több üveg lefolyótisztítót vett a fiú eltűnését követő napokban. Ezeket mind megtalálták a férfi telefonjával együtt egy kaliforniai településen. A szemeteszsák, ami véres volt, egy papírfecni hevert, melyen az állt: Noah M. Állítólag több másik bizonyítékot is találtak, de ezeket nem részletezték a rendőrök.

A nyomozás akkor kezdődött, mikor a gyerek 36 éves anyja, Jillian Marie Godfrey segítséget kért fia miatt. Miután Noah az apjánál maradt néhány napig, az anyja egy idő után érdeklődött róla. Ekkor Bryce azt mondta neki, a fiú két napja eltűnt, de kezelni tudja a helyzetet.

Noah és idősebb nővére brutális kínzását az apa elismerte, részletesen leírta a fiatalok bántalmazását. A bíróság februárban dönt a férfi sorsáról.

És ezeket olvastad már?