KÜLFÖLD

Szörnyű kínok: gyilkos keverékkel locsolta a nő férje testét, így kergette a halálba

A nő gyilkos keverékével égette halálra idős férjét. Később megbánta, hogy egy veszekedés miatt megölte a párját.
  • Szerző: Ripost

Alig akartuk elhinni, amikor meghallottuk, milyen szokatlan módszerrel ölte meg álmában a párját egy angol nő.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A cheshire-i Nestonban élő 59 éves Corinna Smith nagyon csúnyán összeveszett férjével és egy másik családtagjukkal.

Fotó: Pixabay

Corinna egyébként nemcsak a felesége, de egyben a 81 éves Michael Bainest gondozója is volt. A családi perpartvar után a nő kivárt és nem sokkal éjfél után egy vödröt vett elő a kertből, vizet forralt fel egy vízforralóban, és cukrot kevert hozzá. Majd az igazak álmát alvó férjét leöntötte a cukros folyadékkal.

A cukortól a víz egy masszává alakult, ami nem folyik le azonnal a testről, hanem megégeti a bőrt. Ráadásul a cukor miatt magasabb lesz a víz forráspontja, ami azt jelenti, hogy még a gőzölgő 100 fokos víznél is sokkal perzselőbb keverék égette Michael bőrfelületét.

Tettére ráébredve, a nő sírva rohant át az egyik szomszédhoz, és elmondta: „Bántottam őt, nagyon csúnyán bántottam... Azt hiszem, megöltem.”

A rendőrség megtalálta az irtózatos fájdalmak közepette nyöszörgő áldozatot a házban. A szerencsétlen ember testének több mint egyharmadán jelentős égési sérüléseket szenvedett, és pár héttel később a kórházban meghalt.

A nőt a héten tartott a tárgyaláson bűnösnek találták a férfi meggyilkolásában – írja a BBC.

„Beismerte az emberölést. A tettei szándékosak és megfontoltak voltak. Egyértelműen feldúlt volt a vita miatt... de a bizonyítékok azt mutatták, hogy ura volt a helyzetnek, és dühből cselekedett, amikor a halálos keveréket a férjére öntötte, és bosszút akart állni” – mondta a nyomozásban résztvevő egyik tiszt.

Az ítélethirdetésre július 9-én kerül sor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?