KÜLFÖLD

Sztálin extravagáns unokájától leesik az állad!

Az egész világ a 44 éves Chrese Evansról beszél. Bizony, ez vagány nő az egykori szovjet diktátor, Sztálin unokája, aki polgárpukkasztó képei alapján cseppet sem hasonlít rettegett felmenőjére!
címkék:
  • Szerző: Doris

Hidegen hagyja a politika, régiségboltot működtet Oregonban, szabadidejében pedig a Buddhizmust gyakorolja! Õ Chrese Evans, az egykori szovjet diktátor, Sztálin unokája.

Édesanyja Sztálin egyetlen lánya, Szvetlana Allilujeva, aki 1967-ben hagyta el a Szovjetuniót. Az Egyesült Államokban telepedett le, ahol megismerkedett negyedik férjével, William Wesley Peters építészmérnökkel. Házasságuk csupán három évig tartott, de megszületett belőle Chrese, akit Olgára kereszteltek, de felnőttként megváltoztatta nevét.

A 44 éves, extravagáns szőkeségről eddig csak közeli ismerősei tudták, hogy kik a felmenői, két napja viszont vele van tele az amerikai bulvársajtó, miután igencsak meghökkentő képeket töltött fel magáról a netre.

A vagány nőci tetoválásokkal, piercingekkel és játékfegyverrel pózol, ami kissé furcsán hat, ha belegondolunk, kinek az unokájáról beszélünk...

Chrese egyébként sokáig nem is tudott nagyapja bűneiről, abban a hitben élt, hogy az elhunyt rokon háborús hős.

Anyja azonban egyik nap leültette, és szembesítette őt a tényekkel.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?