KÜLFÖLD

Szívszaggató: kisbabája születése után vesztette életét az ötgyermekes édesanya

Több rossz döntése miatt fertőződött meg a koronavírussal a várandós nő. A szervezete pedig nem bírta legyőzni a fertőzést.
  • Szerző: Ripost

Az egész életét a betegek ápolására és családjára tette fel Davy Macias, a 37 éves egészésgügyi dolgozót azonban sem imádott betegei, sem öt gyermeke és férje nem láthatja soha többé.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az anyukát ugyanis elragadta koronavírus augusztus 26-án, egy héttel az után, hogy életet adott ötödik gyermekének. Legidősebb fia is még csak hét éves.

gyász

Fotó: Pixabay

A nővér a fontanai kórház szülész-nőgyógyászati osztályán dolgozott, s mikor ismét várandós lett, úgy döntött, nem oltatja be magát.

Férjével, Daniellel és a gyerekekkel a szülés előtti hónapban, július végén azonban nekivágtak egy nyaralásnak. A tengerpartra indultak, az utolsó napon pedig felkerestek egy fedett csúszdaparkot is Orange megyében – írja a Bors.

Körülbelül egy héttel később, augusztus elején a kismamát kórházba kellett szállítani koronavírusos tünetekkel, pár nappal később pedig a férje is az egészségügyi intézményben kötött ki. A gyerekek is influenzaszerű tünetekkel küzdöttek, de ők enyhébb lefolyással megúszták a betegséget.

Nem sokkal később be kellett indítani a kismamánál a szülést, hogy a kislánya életét megmentsék. Davy állapota rohamosan romlott, majd a szülés után feladta a küzdelmet.

Az elhunyt nő testvére elárulta, hogy az öt pici gyerekre most a rokonok vigyáznak, ezzel is segítve az édesapjukat, hogy meggyászolhassa élete szerelmét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?