KÜLFÖLD

Születésnapja után vesztette életét a hatgyermekes rákos édesanya

Az orvosok mindössze harminc százalék esélyt adtak az asszony túlélésére. Ám sajnos legyőzte az édesanyát a halálos kórság.
  • Szerző: Ripost

Tragikus módon elhunyt egy hatgyermekes egyedülálló édesanya, miután egy évvel korábban legyőzte a rákot. Ám élete legboldogabb időszakában ismét méhnyakrákos lett, ami ezúttal az életét követelt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 37 éves gyönyörű és vicces Victoria Ayes méhnyakáról átterjedt a rák a veséjére, a medencéjére és a gyomrára. A teste lebénult és két vesetasakra volt szüksége.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Unokatestvére, Chris Murray szerint, Victoriának ezúttal nem voltak tünetei, amikor váratlanul lebetegedett. Egyedül annyi tűnt fel számukra, hogy az édesanya sokat fogyott.

Mindössze 30-50 százalék esélyt adtak neki a túlélésre, de márciusra az állapota rohamosan romlani kezdett. Végül április 9-én a Preston Royal Kórházban bekövetkezett a szörnyű tragédia.

„Mindannyiunknak teljesen összetört a szíve a történtek miatt. Victoria túl fiatal és túl jó volt. Vickie egy életvidám anyuka volt, ő volt a bulik élete és lelke. Mindig nagyon boldog volt. A gyerekei voltak az élete, mindent megtett értük” – emlékezett meg róla barátnője.

„Mindig emlékezni fogunk rá, senki sem fogja elfelejteni. Én úgy fogok rá emlékezni, mint egy boldog, gyönyörű és jó anyukára” - tette hozzá.

A bátor Victoria mindössze egy héttel a halála előtt ünnepelhette 37. születésnapját a gyermekeivel – írja a Bors.

Most hat gyermeke, Davina, Michael, Matthew, Megan, Amelia és C-J, nagymamájukkal, Theresával és mostohaapjával, Garyvel él majd.

És ezeket olvastad már?