KÜLFÖLD

Taxisofőrnek adta ki magát a tinilányokra vadászó szexragadozó

Szörnyű tervét előre kigondolta, de hiba csúszott a számításaiba.
  • Szerző: Ripost

A walesi Ricardas Mikuckis kegyetlen tervet eszelt ki: taxisofőrnek adta ki magát, hogy aztán autójában megerőszakolhasson egy fiatal lányt. Áldozata azért fogott taxit, hogy azzal mehessen haza, álmában sem gondolta, hogy a férfi rá fog támadni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Illusztráció: 123rf

Váratlanul a sofőr ugyanis letért az útról, a lány szólt neki, hogy rossz felé megy, erre a férfi egy eldugott részen megállította a járművet. Bezárta az ajtókat, hogy ne jöhessen ki a tini, majd elszívott egy cigarettát. Ezután visszaült az autóba és szexuálisan bántalmazni akarta a lányt: fogdosni kezdte és megcsókolta. Az áldozatnak sikerült leküzdenie magáról a férfit és kiszabadult a járműből, ahonnan egyenesen egy másik autóshoz rohant segítségért.

Mikuckist elkapták és bár tagadta tettét, de március 11-én bűnösnek találták, 15 hónap börtönre ítélték – írja a Daily Star.

„Miután megnéztem a térfigyelő kamera felvételeit és beszéltem az áldozattal, nincs kétségem afelől, hogy Ricardas Mikuckis előre kitervelte, hogy megerőszakol egy fiatal lányt. Aznap éjjel kiszolgáltatott helyzetet keresve vadászott a fiatal nőkre„ – mondta Mark Wonnacott őrmester.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?