KÜLFÖLD

Több emeletnyi zuhanást élt túl a magyar nő, akivel új szerelme végzett

Heni holttestére végül egy londoni ház hűtőjében találtak rá.
  • Szerző: Ripost

Hosszú évek hányattatása után azt hitte, végre megtalálta a boldogságot és révbe ért az a kétgyerekes családanya, akinek a holttestét tavaly májusban találták meg egy londoni hűtőszekrény mélyén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az asszony korábban ugyanis egy súlyosan bántalmazó kapcsolatban élt, akkori párja az egyik őrjöngését követően ledobta egy ház ötödik emeleti erkélyéről – írja a Bors a Daily Mail cikke alapján.

Henriett azonban csodával határos módon túlélte a zuhanást, és kórházba szállították. Ott ismerkedett meg végzetével, későbbi gyilkosával, Zahid Younissal. A férfit ekkor szintén a Londoni Királyi Kórházban ápolták, és Heni első látásra beleszeretett.

Szerelmük a közös lábadozás során egyre mélyült, Henriett feltétel nélkül megbízott a kegyetlen párja után az életébe csöppent, gyengédnek és kedvesnek hitt férfiban. Nem is tévedhetett volna nagyobbat, ugyanis vélt megmentőjéről kiderült, hogy még brutálisabb, mint előző élettársa: ütötte, verte és terrorizálta az asszonyt, végül pedig olyan súlyosan bántalmazta, hogy Heni belehalt a sérüléseibe. A gyilkos egy fagyasztóba rejtette a nő holttestét egy másik áldozat földi maradványával együtt, ám több áramkimaradás után árulkdoó szagok kezdtek terjenegni, lebuktatva a férfit.

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?