KÜLFÖLD

Többmilliós szexuális ajánlatot kapott egy 16 éves lány a vonaton

Az elkövető egy 16 éves lánynak tett szexuális ajánlatot egy svájci vonaton, majd fogdosni kezdte. A migráns később megfenyegette az áldozatát, hogy vonja vissza a feljelentést. A bíróság úgy döntött, hogy a tettes pénzbírsággal megússza a dolgot.
  • Szerző: WM

A svájci lapokban arról írnak, hogy az eset még tavaly tavasszal történt, a jogerős bírósági ítéletre azonban másfél évet kellett várni. A vádirat szerint a 16 éves lány a támadás reggelén a zürichi pályaudvaron egy kora reggeli vonatra szállt fel. A járaton lézengtek az utasok, ezért egy olyan négyes boxot választott ülőhelyként, amely még üres volt. Rajta kívül hárman voltak a szerelvényben, amikor a távolban feltűnt egy barna bőrű, fekete hajú, szakállas férfi. A tört némettel beszélő férfi a rengeteg szabad hely ellenére is a lány mellé ült le.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hiába telt el másfél év az eset óta, az áldozat az ezt követő negyed óráról még mindig csak sírva tudott beszélni a bíróságon. A 28 éves afgán migráns a mellette ülő lányt stírölve azt ismételgette, hogy nagyon szexi és hogy csinos.

Képünk illusztráció
Fotó: 123rf

A kínos helyzetbe kerülő áldozat közölte, hogy van barátja. A bevándorló ekkor felajánlotta, hogy ad neki 10 ezer frankot (kb. 3.3 millió forint), ha hazamegy vele, majd a zaklató a kezét a lány térdére helyezte. A tinédzser elhúzta a lábát, és kérte az ismeretlen férfi, hogy hagyja ezt abba. A férfi ekkor közelebb hajolt az áldozathoz, és pár centire az arcától megismételte az ajánlatot, kiegészítve azzal, hogy bármi kérhet, amit csak akar. A lenzburgi állomásnál az afgán férfi végül leszállt a vonatról, a sokkos állapotban lévő lány pedig feljelentést tett.

A következő hónapok az ügy szempontjából eseménytelenül zajlottak, amikor hirtelen egy levelet kapott a tinédzser. Ebben a migráns fenyegető hangnemben azt követelte, hogy azonnal vonja vissza a feljelentést.

A tinédzser azt állítja, hogy még mindig fél, és nem érti, hogy a bevándorló honnan szerezte meg a címét. Az afgán férfi azzal védekezett a bíróságon, hogy az éjszaka folyamán két üveg vodkát ivott meg, és a filmszakadás miatt már nem is emlékszik a történtekre.

Ha ennyit iszom, akkor rosszabb vagyok, mint egy állat

– vallotta a migráns saját magáról. Annak ellenére, hogy a férfi ellen indult már eljárás hasonló eset miatt, a bíróság úgy döntött, hogy 300 svájci frank megfizetésével el van felejtve a dolog. Az áldozat csak reméli, hogy a címét ismerő migráns a történtek után nem akar majd bosszút állni…

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?