KÜLFÖLD

Több mint 100 szúrással ölte meg édesanyját, mert démonnak hitte

A nő nem is tagadta szörnyű tettét. A rendőrségnek beszámolt arról, ami szerinte történt.
  • Szerző: Ripost

Egy Sydneyben élő nő több mint 100 késszúrással végezte ki édesanyját. Végül kegyetlenül lefejezte és feldarabolta holttestét. A történet pedig nem ért itt véget…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrség csurom véresen talált rá a 27 éves Jessica Camilleire, aki nem is próbálta tagadni tettét. Állítása szerint először édesanyja fogott kést ellene, a hajánál fogva húzta a földön, mert azt gondolta démon szállta meg. Ám a fiatal nő szerint, pont fordítva történt minden, áldozatát szállta meg a gonosz, és azért vágta le a fejét, hogy kiengedje belőle – írja a Daily Mail.

„Folyamatosan szúrtam, szúrtam és szúrtam, majd levágtam a fejét” – vallotta be a mentális zavarokkal küzdő nő, akinek gondozója 57 éves édesanyja volt, amíg élt.

Rita Camilleire meggyilkolásához lánya több kést is használt, amik közül hetet beletört a testébe. Ezután a levágott fejét kidobta a közeli gyalogútra, míg a holtestét a házuk konyhájának padlóján hagyta.

A nyomozás során kiderült, hogy Jessica korábban telefonon már néhány véletlenszerűen kiválasztott áldozatát megfenyegette azzal, hogy levágja a fejüket. Sőt köztudott volt róla a családban, hogy a texasi láncfűrész a kedvenc filmje. A vizsgálatok szerint a nő nem volt beszámítható állapotban, amikor elkövette a gyilkosságot, így valószínűleg nem kell súlyos büntetésre számítania.

 

És ezeket olvastad már?