KÜLFÖLD

Törd össze a fehéret! Színesbőrű tinédzserek fehér diákokat terrorizáltak

Ráadásul éppen Valence-ban, amely "Franciaország kulturális és történelmi városa" címet viseli. A fekete bőrû illetve az afrikai származású tizenévesek mind 11 és 13 év közöttiek voltak.
  • Szerző: SZM

Már számos világhíres művész siratta el a francia kultúrát, annak hanyatlását az elmúlt években történt migránsinvázió óta. Az pedig akár jelképes is lehet, hogy a hír éppen Valence-ből érkezett, amely “Franciaország kulturális és történelmi városa” címet viseli.

Ez a “csepp a tengerben” történet. Valence-ban működik a Notre-Dame magániskola, ahova a tehetősebb szülők járatják gyermekeiket, hogy azok majd valamikor jobb állásokat kapjanak.

Áprilistól május végéig azonban furcsa dolgok történtek. Az iskolából távozó diákokat színesbőrű fiatalok egy csoportja várta és egyeseket ütni, verni kezdtek minden ok nélkül.

A számtalan támadás miatt, a szülők panaszára megerősítették a rendőri felügyeletet az iskolánál és elkezdték figyelni a garázdákat. Kiderült, hogy 11 és 13 év közötti feketék és olyan, már Franciaországban született gyermekek, akiknek a szülei Afrikából származnak.

A jelszavuk az volt: törd össze, üsd le a fehéret!

A négy főkolompost egyelőre letartóztatták, de van olyan szülő, aki inkább elmegy az iskoláig a gyermekéért, nehogy bántódás érje, amíg
hazatér.

Forrás: Fdesouche

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?