KÜLFÖLD

Váratlan tragédia: biciklizés közben vesztette életét az angyalarcú 11 éves lány – Fotó

Pillanatok alatt bekövetkezett a szörnyű baleset. A kislány szüleinek a fájdalma felfoghatatlan.
  • Szerző: Ripost

Egy egész város meggyászolta azt a sportszerető 11 éves kislányt, aki nemrég egy váratlan tragédia miatt vesztette életét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Aoibheann Duffyra, az Ardfert Nemzeti Iskola ötödik osztályos tanulóját biciklizés közben halálra gázolta egy furgon. Hatalmas erőkkel vonult ki a rendőrség a baleset helyszínére, Ardfert és Abbeydorney közzé, hétfőn nem sokkal fél nyolc után.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Kétségbeesetten küzdöttek az iskolás lány életéért, akit végül a Kerry-i Egyetemi Kórházba szállítottak. Az orvosok azonban nem tehettek érte semmit, nem sokkal később, tragikus módon életét vesztette.

A furgon vezetőjét, egy 50 év körüli férfit a Tralee-i Egyetemi Kórházba szállították, sérülései nem voltak életveszélyesek.

Szerettei úgy emlékeztek rá, mint egy gyönyörű, kedves és figyelmes kislány. A tágabb Aoibheann család számára nem ez volt az első tragédia, amit el kellett szenvedniük öt hónapon belül. Tavaly ugyanis a kislány unokahúga, Sofia Chloe Duffy Linnane szintén váratlanul vesztette életét.

„Mindenkinek megszakadt a szíve a tragikus hír hallatán. Ez egy összetartó vidéki közösség, amely a gyász és a veszteség idején ott lesz a család mellett. Szeretném kifejezni mély együttérzésemet a család számára. Együttérzésem a fiatal lány családjának” – nyilatkozta a The Sun oldalának Deirdre Ferris helyi tanácsos, aki elárulta: az egész közösséget sokkolta a baleset.

Aoibheann imádott sportolni, a helyi ifi foci klub tagja volt és izgatottan várta, hogy ismét együtt edzhessen csapattársaival.

„Mindannyiunkat mélyen elszomorított ez a szörnyű tragédia. Aoibheann nagyon fog hiányozni mindenkinek az iskolában” – emlékezett meg róla Betty Stack igazgatónő, aki aktív, barátságos, vidám, mindig mosolygós lányként jellemezte Aoibheann-t.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?