KÜLFÖLD

Pár nap különbséggel vesztette életét az édesanya és 4 hónapos kisfia

Életét vesztette egy őrjöngő férfi miatt anya és gyermeke. A rendőrség legnagyobb erőfeszítése ellenére sem tudta megmenteni őket.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan tragédiáról számoltak be a hatóságok a Louisiana állambeli Baker városából.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kedden a szomszédok riasztotta ki a helyi rendőröket, miután az egész utca Eric Derell Smith családjának vitatkozásától visszhangzott. A veszekedésnek végül két lövés vetett véget, amit kerekek csikorgása követett, majd minden csöndbe burkolózott.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Mire a nyomozók a helyszínre érkeztek, a házban két holttestet találtak. A 32 éves Christin Parker és unokatestvére, Brandon Parker gyilkosság áldozatává vált. Az asszony négy hónapos gyermeke, La’Mello pedig nyomtalanul eltűnt.

Több szemtanú is arról számolt be a rendőröknek, hogy a kisfiú édesapját látták kirohanni a házból, majd bepattanni a kocsijába. A hatóságok megkezdték a menekülő férfi felkutatását, akit végül egy térfigyelő kamera buktatott le, az autópályán egy másik állam felé tartva.

Miután üldözőbe vették, Eric Derrel Smith a kocsiban ülő csecsemőjére sem volt tekintettel, és tűzet nyitott a rendőrökre. A tűzharc során Smith-t megölték, a csecsemőt pedig kórházba szállították.

Pár nappal később érkezett a tragikus hír, hogy az apa kegyetlensége nemcsak az édesanya halálát jelentette, hanem a gyermekéét is. Az orvosok nem tudták megmenteni a négy hónapos La’Mello életét.

A Crime Online információi szerint, a rendőrség még mindig nem erősítette meg, hogy ki lőtte le a csecsemőt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?