KÜLFÖLD

Szívfacsaró tragédia: egy testvérpárnak kellett meghalnia, miután apjuk bezárta őket a forró kocsiba

A mentősök nem bírták megmenteni a kislány és a kisfiú életét.
  • Szerző: Ripost

A 4 éves Teaganot és a 3 éves kis testvérét, Ryan Dennist szombaton találták meg holtan édesapjuk teherautójának utasterében az oklahomai Tulsaban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A két gyermek azután vesztette életét, hogy apjuk öt órán keresztül a kocsiban hagyta őket, a 32°C fokos hőségben.

Apjuk, Dustin Lee Dennis állítólag dél körül indult el gyermekeivel a QuikTripbe, majd miután hazaért négy vagy öt órára lefeküdt aludni. Viszont amikor felébredt, már nem találta meg a gyerekeit – írja a Mirror.

Kétségbe esve kezdett keresésben, ami során ellenőrizte a furgonját is, ahol rátalált a két élettelen kisgyermekre. A testüket bevitte a ház nappalijába, de a mentősök már nem tehettek semmit, csak halottá nyilvánították a kicsiket.

A 31 éves férfit a rendőrség a helyszínen letartoztatta, és kétrendbeli gyilkosság miatt kell majd a bíróságon felelnie.

„A gyerekeket közel öt órán keresztül nem ellenőrizték, abban az időben, amikor bezárták őket a járműbe” – olvasható a rendőrségi jelentésben.

Az egyik szomszéd, akit szemtanúként hallgatott ki a rendőrség arról számolt be, hogy Dennis úgy zárta le a teherautóját, hogy nem szállította ki belőle gyermekeit.

 

És ezeket olvastad már?