KÜLFÖLD

Sokkoló tragédia: megfulladt egy 11 éves kisfiú és édesanyja egy jeges tóban

Az édesanya és gyermekének a holttestére egy jeges tóban találtak rá. Borzalmas tragédiák sújtották egymás után a családot.
  • Szerző: Ripost

Egymás után érték a tragédiák egy New Jersey-ben élő családot. A borzalmak akkor kezdődtek, amikor a kétgyermekes édesanya testvérei életüket vesztették.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az édesanya egymás után kapta a rossz híreket

Warda Syed nővére, Raja orvosként dolgozott, munkája során megfertőződött a koronavírussal, szervezete pedig nem volt elég erős, hogy felépüljön. Három nap különbséggel a bátya is meghalt, szintén koronavírusban.

Meghalt kisfiával együtt az édesanya

Az édesanya kisfiával együtt fulladt a jeges tóban
Fotó: Pixabay

Megpróbáltatásai pedig ezzel még nem értek véget, ugyanis kiderült, hogy férje négyes stádiumú rákkal küzd, ami miatt kórházba került. Az orvosok nem sok esélyt adtak számára a túlélésre.

Két héttel mindezek után, az asszony végzetes döntésre szánhatta rá magát. A tragédia váratlanul érte családját és a szomszédságot is, hiszen semmi jelét nem adta önpusztító gondolatainak. Warda Syed (35) szokás szerint bevásárolt: feltöltötte a hűtőszekrényt, megvette a házból hiányzó termékeket, még hajfestéket is vásárolt.

Majd 6 és 11 éves fiaival együtt ellátogattak a Grace Lord Parkba, ahová mindig el szoktak járni megetetni a kacsákat. Az édesanya és 11 éves fia, Uzair Ahmed holttestét kedden, délután fél 5 körül fedezték fel a park vízesésénél. A 6 éves fiú segélykiáltásaira figyeltek fel a látogatók.

Nem tudni, hogy baleset vagy öngyilkosság történt

A hatóságok egyelőre nem erősítették meg a halál okát, és egy korábbi jelentés szerint a holttesteket egy áramlat vihette a vízeséshez – írja a Crime Online.

A rendőrség még nem tudja biztosan, hogy öngyilkosság vagy baleset történt. A nő családja inkább egy újabb szörnyű tragédiának gondolja, az őket ért csapások sorozatában. Azt nem tudják elhinni, hogy Warda képes lett volna magának, vagy még inkább gyerekének ártani.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?