KÜLFÖLD

Felfoghatatlan tragédia: nagybátyja miatt kellett meghalnia a 4 éves kislánynak

Borzalmas gyilkosság áldozata lett a kislány és rokona. Családja védelmében kellett volna lennie, mégsem volt biztonságban.
  • Szerző: Ripost

Épp ésszel felfoghatatlan az, amit képes volt elkövetni egy oklahomai férfi. A gyilkosság egyik áldozata egy mindössze 4 éves kislány. Lawrence Paul Anderson kezéhez ráadásul saját családtagjainak a vére tapad, de ez még koránt sem az összes szörnyűség, amit elkövetett.

A férfi február 9-én mészárolta le szomszédját, majd kivágta a fiatal nő szívét. Az emberi szervvel haza sétált és krumplival megfőzte családjának, majd megpróbálta megetetni velük. Nem sokkal később pedig hidegvérrel megölte nagybátyját és mindössze 4 éves unokahúgát is.


Fotó: 123RF

Később az is kiderült, hogy azért akarta Leon Pyevel (67) és Kaeos Yatessel (4) megetetni a szívet, hogy kiszabadítsa belőlük a démonokat.

„Számomra ez pont olyan meglepő, mint másoknak. A fájdalom, amit érzek teljesen eláraszt” – mondta a kislány édesapja a Crime Online oldalának. A férfi és felesége egyébként ideiglenesen bízták rokonaikra gyermeküket, hogy gyorsan több ügyet is elintézhessenek.

A kislány családjával volt, mégsem lehetett biztonságban

A szomszédok meghallották a bent lakók segélykiáltásait, így azonnal riasztották a helyi rendőröket. Mire a helyszínre értek a férfi már elmenekült, így pár nappal később, február 12-én vették őrizetbe. Anderson, úgy tudni, beismerte a gyilkosságokat, sőt részletesen beszámolt arról hogyan követte el azokat.

A bíróságon három év letöltendő börtönbüntetést szabtak ki rá, a hármas gyilkosság, fegyveres támadás és megrontás miatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?